18 Aralık 2010 Cumartesi

ORİFLAME ECLAT YILBAŞI SÜRÜMÜ


yarim için aldım bunu. kokusuna bayılıyorum.

bu dökmeli şişelerine de bayılıyorum oriflame'ın. ben de bir kaç tane oldular.şişelere kıyıp atamıyorum=)

10 lira gibi bir fiyatı var halen devam ediyor olan katalogda.

sevgilileriniz için yılbaşı hediyesine halen karar veremediyseniz tavsiyemdir.

♕♕♕


14 Aralık 2010 Salı

ORİFLAME SWEDİSH SPA BEAUTY WONDER OİL




merhabaa,

size bu ürünü anlatmak için sabırsızlanıyordum.

son siparişimle aldığım bir ürün bu henüz diğerlerini de sizinle paylaşmadım siparişin genel bir yazısını yazmadım direk ürünlere geçtim.

oriflame piyasadaki çoğu ürüne göre daha doğal ürünler üretiyor öncelikle bunu hatırlatmalıyım. ben naturel ürünlerden kimyasal içerenler kadar randıman alamıyorum hiçbir zaman. bu da ürünü daha fazla tüketmeme ve hızlı bitmesine sebep oluyor. oriflame ürünlerinde de yaşıyorum bunu ama yine de düşününce uygun fiyata neden daha doğalını kullanmayayım diyorum. gerçekten indirimleri takip edince komik fiyatlara alıyorum istediğim ürünleri.

swedish spa serisinden bir scrub üründen burada  bahsetmiştim.
o üründe tuz gibi olan scrubın bir çeşit yağ içinde olduğunu ve yağın nemlendirme sağladığını söylemiştim. işte bu ürün o yağ gibi bir ürün.kokusu dokusu o yağ kısmı ile tamamen aynı zaten aynı serinin ürünü bu da.
çok amaçlı güzellik yağı olan ürünümüz, hem banyo sonrasında ıslak olarak sürülen banyo yağı olarak hem de şampuandan önce saç bakımı için kullanılabiliyor. ben vücut ürünü olarak daha çok memnunum. 

eğer bu ürüne erişemiyorsanız benzer bir etki için bebe yağlarını duştan sonra ama kesinlikle kurulanmadan önce kullanmanızı tavsiye ediyorum. ben bundan önce onu kullanıyordum. duş sonrası acilen kremlenme ihtiyacını geciktirebilirsiniz bu şekilde. 

bu ürünün bebe yağından farkı ise, öncelikle daha hızlı emilmesi. bir de bu ürünü ıslan tene sürdüğünüzde beyazlaşıyor sebebinden emin değilim. tabi bir de koku farkı var. limonlu zencefilli bir kokusu var ürünün ama ben memnunum seviyorum kokusunu.

güzel yani ben sevdim. tavsiye ederim =)

♕♕♕

13 Aralık 2010 Pazartesi

NOEL BABA NAİL ART



HO HO HOOW!

merhaba millet. 
yine boyadım gördüğünüz gibi.

youtube üzerinde santa nail art yazıp vidyolarla yapım aşamasına ulaşabilirsiniz. bir çok yöntemle farklı farklı noel babalar yapmışlar.

ben yine tek parmağım üzerinde denedim. ama açıkcası biraz uğraştırdı =)

hepinize bu neşeli surat kadar eğlenceli geçecek bir yıl diliyorum.

sevgiler, 
rosein.

♕♕♕

NYUU 200. İZLEYİCİ ÇEKİLİŞİ


nyuu'cum 200. izleyicisine ulaştığı için hediye çekilişi yapıyor. 

bu tatlı blogger'ın güzel hediyelerine siz de bayılacaksınız. 


♕♕♕


10 Aralık 2010 Cuma

YAŞASIN EV BOTLARI!




benim gibi çok üşüyen var mı aranızdaa?

ben hep çok üşürüm de, bu ev botları çok işe yarıyor haberiniz olsun millet. geçen yıla göre fiyatları da düşmüşken atlayabilirsiniz üstüne. twigy'de var binbir çeşit.

kırmızı pijamamın kusuruna bakmayın ev hali işte.

merak ediyorum da sizin ev halleriniz nasıl?
şu dizi karakterleri gibi mi uyanıyorsunuz mesela sabahları yoksa benim gibi saçlarının bi kısmı havada, üstü başı yer değiştirmiş şekilde mi?

♕♕♕

9 Aralık 2010 Perşembe

150 İZLEYİCİ NAMINA HEDİYE ÇEKİLİŞİ


Selam millet,

gördüm ki 150 izleyicim olmuş çok sevindim,

bir de yılbaşı yaklaşıyor,

hadi dedim bir mini hediye çekilişi etkinliği yapayım =)

yukarda gördüğünüz kırmını dudaklı ve rujlu broştan iki izleyicime göndereceğim.
üzerinde taşlar var ve arka planı altın renginde.

kurallar standart zaten artık,

-izleyicim olun,
-blogunuz varsa bu çekilişi duyurun,yazının altına duyurunun linki ile birlikte yorum bırakın,
-bloğunuz yoksa sayfanın üst sağ kısmında bulunan facebooktan paylaşma butonundan paylaşırsanız güzel olur, ardından sadece isminiz ya da nikiniz ile yorum bırakın.


 15 ocağa kadar devam edecek bu etkinlik.
kazananı random org ile belirleyeceğim bu kez vidyo çekmem herhalde geçen sefer yükleyemedim bir türlü bloga :D resim falan ile gösteririm kazananları herkes gibi.

bir de katıldıktan sonra takip edin ki sonradan kazanan olarak bana ulaşacaksınız çünkü mail falan bırakmanızı şart koşmuyorum, internette mail adreslerinizin olması pek güvenilir gelmedi, geçen çekilişte öyle yapmıştık ne yazıkki.

herkese bol şans diliyorum. umarım en kokoşlarınıza gider bu iki sevimli broş.

♕♕♕

8 Aralık 2010 Çarşamba

YILBAŞI TIRNAKLARI




youtube dan vidyolara dalıp dalıp tırnaklarımı boyuyorum. emin değilim ama mereloy gibi bi adı vardı bu vidyoyu çekenin.

bir de youknow un blogunu ziyaret edin mutlaka. o da yılbaşı tırnakları yapmıştı. daha deneyimli ellerden görmüş olursunuz nail art'ı.


♕♕♕



HELLO KİTTY SAAT


bu tatlı saati şu yaşımda mutlu mesut takabiliyorum.

gördüğüm gibi atladım üstüne, tabi önce bileğime oluyormu diye baktım ama bileklerim biraz fazla incedir, büyük bile geldi. hemen taktım, sonra aldım=)

bir de böyle taşlı tüm ürünlerin üzerine tırnak cilası sürüyorum taşlarına hiç birşey olmuyor. ama tabi ben hevesime yenilip eve takarak döndüğümden iki minik taşını düşürmüşüm bile :D neyseki çok önemsemedim şimdilik kafama takılsa kullanamazdım ürünü :D

bu da ne kadar parladığını göstermek için,


♕♕♕
Related Posts with Thumbnails