2 Haziran 2011 Perşembe

KIL OLDUM ABİ!

Bugün yurt içi kargoya gittim,
ufacık pakedim için 15 dkdan fazla bekledim,
(o adres yazımı falan kısmı hariç, onları önceden halletmiştim,sadece bırakmaya gitmiştim.) 
bir de tam işim hallolmuşken fatura çıkartamadı fatura bitmiş onu almaya gitti, en az 5 dk da öyle gitti.
ya altı üstü iki adres yazacaksın bilgisayara.
bu kadar vakit harcadığıma inanamıyorum.
ptt den göndersem bile 2 kere göndermiştim o kadar zamanda. 
rezalet.
kaç kişi çalışıyorlar birbirlerine hiç yardımcı olmuyor gibiler.anlayamadım problemlerini ama ben bunu çekmek zorunda değilim.

çok sinir oldum, içimi dökeyim dedim.

sizin de var mı böyle sinir olduğunuz olaylar?


2 yorum:

  1. uzuuun zamandır yurt içi kargo ile çalısmıyorum devamlı belirli sitelerden oje alıyorum ve bu firma ile geliyor bilirsin küçücük paket yani geldik yoktunuz diye dıs kapıya kagıt bırakılıyor bazende apartman içine ki ben kargom gelecegi gunler asla evden cıkmam defalarca benden kilometrelerce uzak olan kargoya gidip aldım urunumu dolmus yok yuruyemem mecbur taksiye biniyorum eve teslim kargo ücreti + taksi parası ödüyorum her seferinde !! 4 yada 5 defa oldu bu en sonunda sube de sesimi yukselttim dayanamadım bunun nedeni de beni yalancı cıkarmaları eleman kapıya kadar gelip cıkmamazlık yapmazmıs resmen bana yalancı dediler kapıyı çarpıp çıktım genel mudurluge sikayet ettim onlarında subeden kalır yanı yoktu tabi yurt içimi aman uzak olsun benden

    YanıtlaSil
  2. Eskiden iyiydiler de son zamanlarda iyicene zıvanadan çıktılar. Ben de kargo göndermek istediğimde en az 10-15 dakika bekliyorum. Ama el mecbur, diğer kargo şirketleri bunlardan daha fena.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails