5 Ağustos 2010 Perşembe

BİRKAÇ ÜRÜN


Resmi büyütmek için üzerine tıkırdatabilirsiniz.

ilk ürün hani şu kuaförlerin kullandığı saçı tutturmak için olan firkete mi denir adını tam bilemiyorum işte o üründen. hatta bir kuaförden kontrol ettim markası da aynı. saçlarım çok uzun ve toka problemi yaşıyorum açıkçası. evde saçlarımı topluyorum ama ağırlığından tokalar tutmamaya başlamıştı.bunlar çok iyi iş görüyor. aynı problemi yaşayanlara tavsiyemdir.

ikinci ürün erkül kozmetikten aldığım mini bir aseton.kavun kokulu olması gerekiyodu ama alakası yok.performansından da çok memnun kalmadım. şişesi güzel.

üçüncü ürün gratisten bulup kabına vurulduğum güneş koruyucu.hani şu almanyadan ithal ettiklerinden. 
miktarı az olan güneş koruyucu arıyordum şans eseri gördüm bunu. her yıl yarısı dolu kalıyor güneş koruyucunun. bir sonraki sezona da kalmıyor tabi son best before 12m olan ürünler güneş koruyucuları. o yüzden bu minik kutu tam ideal.


son ürün flormar oje kurutucu olmalıydı. ama bildiğin cila. cila olarak iyi parlatıyo ama kurutma dememelilerdi paketin üstüne.

bunlar böyle kısaca yorumlamış oldum. alacak olanlar okur belki :D

4 yorum:

  1. Offf o aseton beni mahvetti. Bir defa bitti diye mecburen aldım ama dayanamadım aldım yine mis gibi parmex imi, mutluyum. kokusu cok fena :/

    YanıtlaSil
  2. bayılıyorum şööle ürün tanıtımlarına ellerine swağlık canım. bu arada yorumları adsızlara kapamadıgın için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. adsız 1 ; aseton seyahat boyu olması dışında kötü bnce de.ben de parmex kullanıyorum normalde.hanımelilisinin kokusuna bayılıyorum =)

    adsız2, umarım işinize yaramıştır ürün tanıtımları. yorumları adsızlara kapamıyorum çünkü herkes hesap açmak, isim ya da nikini paylaşmak zorunda değil. onaydan geçiyor zaten sorun olmuyor =)

    YanıtlaSil
  4. firkete siyah tel tokalara deniyor bildiğim kadarıyla ama bunun adı ne bilmiyorum :) İyi etmişsin sıcaklarda saç açık bırakılmıyor zaten!

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails