2 Ağustos 2010 Pazartesi

FLORMAR NAİL ARTS




son dönemlerde bloglarda flormarın yeni ürünlerini sıklıkla okuyoruz. hatta bloglara ürün tanıtımı için numune olarakta gönderiyorlar sanıyorum.

bu ürünleri ben kendim merak edip almıştım. aldığım gün de hemen dayanamadım oturduğum ilk yerde ilk denemelerimi yaptım.

sonra da bütün gün bu yarısı değişik tırnaklarla gezdim evet=)

diğer elimde deneme yoktu.

oturup detaylıca bir nail art çalışması yapmadan iyi ya da kötü yorumda bulunmak istemiyorum ama şöyle bir paylaşmak istedim ön görüşme olarak :P

❤❤❤

8 yorum:

  1. ben bunlardan yapıyodum ki zateeen :p

    YanıtlaSil
  2. ne mutlu sana o zaman. ben çok beceriksizim tırnak konusunda nail art ucu olmadan asla şekil veremem. nasıl yaptığını fotolayarak mailime atarsan yayınlamaktan memnun olurum. =)

    YanıtlaSil
  3. Ben cok begendim ellerine saglik cok sirin olmuslar =)

    YanıtlaSil
  4. çok saol canım. bir tırnak gurusu olarak senin beğenmen beni çok çok mutlu etti =)

    YanıtlaSil
  5. Nasıl yani ya anlamadım ben bu olayı :S bu yaptıın sekillerin hepsinin ayrı ucu mu var?Bi de ojenin markası ve nosunu ögrenebilir miyim? :)

    YanıtlaSil
  6. marka flormar nail art serisi başlıkta yazmıştım. nail art serisinin özelliği eye linerlerın bazılarında kullanılan gibi incecik bir fırçanın bulunması. şekil çizebilmek için gereken uç bu. beyaz ojenin numarası NA01, siyahın numarası NA12, alt plandaki oje golden rose paris serisi32 numaralı oje daha önce bir yazımda kendisinden bahsetmiştim.

    YanıtlaSil
  7. Thanks , I have recently been looking for info about this topic for a
    while and yours is the best I've found out till now. However, what concerning the conclusion? Are you sure concerning the supply?
    My site > my article express

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails