22 Ocak 2011 Cumartesi

GEÇTEN GEÇE YILBAŞI POSTU=)





bunlar yılbaşında arkadaşa yaptığım nail artlar.tırnakları  ne kadar güzel değil mi =)uzun ve incee.
elbisesi lacivert pullu olduğundan diğer tırnaklara parlement mavisi sürmeyi tercih etti.





bunlar da kendime yaptıklarım. evet evet arkadaşınkiler daha güzel oldu :D
bu arada pastel 76 numaralı kış sezonu ojesi ne kadar mükemmel. favorim olduğunu söylemeden edemicem. tek kattan fazlasına hiç gerek kalmıyor. hızlı kuruyor. ve türk markalarını sıradanlığın dışına taşıyan bir renk.
yalnız bu sezon öne çıkan ünlü markaların zümrüt yeşili ojelerinden bir farkı var bu ojenin, o ojeler siyah alt tonluyken bunun alt tonu lacivert. twitterda da söylediğim gibi tam bir çam ağacı yeşili. yılbaşı için daha güzel bir renk olamazdı. ne çok övdüm =) ama çok sevdim.


yılbaşı ve kestane ile huzur arasında doğru orantılı bir ilişki var diye bir tez ortaya atsam karşı çıkan olmaz herhalde. ben bayılırım klasik şeylerle uğraşmaya.eskiden ne güzel dansöz çıkardı tv de. çocuktum o zaman. büyüyünce dansöz olacaktım(aramızda kalsın).

neyse işte, yılbaşını geçirdiğim köyümüzdeki sobayı öyle bir yaktılar ki, kıpkırmızı oldu.ben de belki her daim şehir hayatı yaşamış ve bu olayı görmemiş olanlarınız vardır diye resimlemiştim. 


bu kırmızılık geçince kestanelerimizi pişirdik.mandalina kabuklarımızı kavurup doğal oda parfümü yaptık.
yılbaşı gecesi nedeniyle giydiğimiz ince çoraplarımızla ayağımız soğuk fayansa değdiğinde irkilip zıpladık, her zamanki şeyler işte.

bu anı da burda saklı kalsın istedim.


3 yorum:

  1. çok guzel olmus yaaaaa sen harikasın :D bu arada gecen gun ojeleri aldıgımız yere gittim ve depodan 1 kutu mavi holo cıkardılar :(

    YanıtlaSil
  2. çok saol cnm.senin beğenmen benim için önemli =)orası da iyice kolpaya bağladı olayı. :DD neyseki maviyi bulmuştuk yoksa sinir olurdum şimdi :D

    YanıtlaSil
  3. devremtişler kadın vardı yeni aldım fln dedi butun ojeleri cıkarayım dedi cıkardı içinde mavi holoda var :D kaptım bende yedek :D

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails