22 Ağustos 2011 Pazartesi

HAYATTAN BEYİNDE KALAN KIRINTILAR-11


BLOGU ÇOK BOŞLADIM BİLİYORUMM =(

ama hayat işte naparsın :D

yazacak o kadar çok konum vardı ve bunları o kadar geri plana attım ki çoğunu unuttum yazamadan.

evde tadilat vardı 1,5 ay oldu. nerden bulduysan uyuşuk bir ustaya denk geldik bir haftalık işi 1 ayda yaptı tüm hayatımızı altüst etti.son zamanların çoğunu evde bile geçirmedim heryer heryerdeydi yeni yeni yerleşiyoruz.

bilgisayarımı kızıl sonyamı perte çıkardım sanırım. benim yoğun kullanımıma daha fazla dayanamadı. zaten son zamanlarda hiç kapanmadan geçirdiği günler sonunda kapanma mekanizması sorunluydu. takılıp kapanma komutunu hiç almamış gibi davranıyordu falan. sonra bi anda kapandı bi daha da açılmadı. tık yok. bi haftadır serviste hala sorunu bile anlayamadılar.

şimdi eski bilgisayarım ferideyi kullanıyorum ama blog yazıları için foto çekmeyi eksik etmemiştim hepsi bozulanda kaldı bir süre internet fotoları ile idare edeceğiz hepbirlikte.

siz de sevdiğiniz eşyalara isim takıyor musunuz?

hayatım çok stresli geçiyor. pek sevgili blogger arkadaşlarımla da haberleşemedim. özlüyorum şu sanal alem dostluklarını =)

saçlarımı boyadım, lanet yağsın! kapkara bir renge çevirdi saçımı bildiğin kahve boya onun da sövgülü bir yazısı gelecek yakında. bin kere yıkadım da ilk gariplik geçti şimdi biraz daha normal duruyor. ama sinirim hala geçmedi. köpük boyaymış. peh.

demirim eksikmiş benim.üzüldükçe yaşlardan paslanıp dağıldı diyecektim doktara =))

dizi sezonunun gelmesine seviniyorum.

az kaldı dönüyorum.

sevgiler, 
rosein.





2 yorum:

  1. dön cnm dön ben seni ve paylaşımlarını çok özledimmmm...

    YanıtlaSil
  2. ben de seni özledim tatlım ama uzaktan uzaktan takibe devam ettim hep =))

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails