20 Nisan 2011 Çarşamba

EBAY ALIŞVERİŞİ DENEMESİ



EBAY'dan alışveriş yapmamıştım daha önce, hem paypal hesabının aktifliğini denemiş hem de ebayden alışverişi bir öğrenmiş olayım diye 1 dolardan bir yüzük almıştım. kargosu da ücretsizdi. çinli bir satıcı satıyordu puanı yüksek değildi. 

dedim zaten 1 dolar benim o öğrendiklerimle bile çıkacak bir para denedim, aldım ödedim falan görmüş oldum nasıl alışveriş yapıldığını, bir hafta içinde de unuttum zaten bir küçük parmak yüzüğü sipariş ettiğimi.

altın rengi taç formlu bir küçük parmak yüzüğüydü. bir buçuk ay falan geçti, bir sabah postacı çinden zarf getirdiğinde çokk şaşırdım. beklemeden gelince havalara uçtum desem yeridir. ta oralardan allaha emanet, takipsiz, kayıtsız geldi buldu beni. =)

ama tabi çin malı üründen çok birşey beklememek gerek, ilk takışta altın rengi geçti parmağımı yeşil yaptı falan. bakır rengine döndü neyseki bakır rengini mi alsam altını mı diye çok düşünmüştüm, ikisini de kullanmış oldum böylece.

aldığım gibi üzerinden tırnak cilası ile geçsem rengi hiç çıkmayacaktı, uğraşmak istemedim.

şimdi başka başka ürünlere bakıyorum hep ebayden ama yine de kayıtlı olmayan ürünlere fazlaca para vermek istemediğimden pek yanaşmıyorum. 

sevgiler
rosein=)

3 yorum:

  1. hic fena degil ama canim 1 dolara :)

    YanıtlaSil
  2. evet tatlım bnce de öyle, ki zaten paketlemesi bile 1 dolardan fazla ederdi bırak kargosunu =) bilezik falan da satılıyordu belki bir de onu denerim :D

    YanıtlaSil
  3. hem güzel hem sakızdan ucuzmuş cidden :)))

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails