29 Eylül 2011 Perşembe

HAYATTAN BEYİNDE KALAN KIRINTILAR 12


SELAMLARR

*hala blog yazmayı düzene oturtamadığımın farkındayım ama iyi bir haber vereyim en azından hayatım tekrar düzene girmeye başlıyor.
*uykum falan da düzeldi fıstık gibi hiç sorunsuz uyuyorum.(maşallah diyin nazar değmesin.siz nazara inanır mısınız bu arada?)

*ben hep istanbuldan başka bir yerde yaşamak isterdim sevmiyorum burayı pis bir şehir. ama bir haber daha vermiş olayım çakılı kaldım artık, minik bir ümidim vardı belki de gitmemi gerektirecek bir ortam olur diye o da kalmadı artık.

*kişiliğime pek uygun olmayan ama karizmatik altyapılı bir işte çalışmaya başlıyorum. artık özellikle paylaşımlarım iş kadını tarzına bürünmüş bir yöne kayacak. ilk başlarda üzerimde garip dursa da zamanla hep birlikte alışırız sanıyorum.

*ya bu topuklular üzerinde cirit atan kızların sırrı ne? ben niye at gibi yürümeye başlıyorum da onlar nazik havalarından hiç birşey kaybetmiyor varsa bir bildiğiniz tavsiyeniz herşeye açığım. 
çorap seçimine kadar her konuda acemiyim =)

severim sizi bilirsiniz :D

***


4 yorum:

  1. Canım yeni işin hayırlı olsun, karizmatik hemde ;)) Maşallah maşallah diyorum uyku düzenine acaba bi sorsana bana da uğrar mı arada?? :D
    Topukluyla sende harika yürüyosundur da sana öyle gelmiyodur ;))

    YanıtlaSil
  2. çok sağol tatlım. uyku düzenimi hemen yolluyorum emrine =) bi kaç sabah erken kalkıp gündüz şekerleme yapmadığında düzelecektir emin ol=))

    topuklularla aram çok kötü sorma babane papucu alıp giyicem sonunda :((

    YanıtlaSil
  3. Hahaha ama çok güzel babanne pabuçları var öyle deme yada şu modern kitten heel'lerden alsan ağır ağır topuk boyunu uzatırsın sonra bi bakmışsın sende o seksi seksi yürüyenlerden olmuşsun ;)))

    YanıtlaSil
  4. ah canım kitten heel papiklere bayılıyorum. onlarla bir problemim yok ama şu platformlu ultra yükseklerde benim gönlüm 10 cmden yüksekleri giyipte yavru ceylan gibi sekebilmeyi istiyorumm.=) belki de gerçekten yavaş yavaş yükseltmeli topuk boyunu denemek lazımm hızlı mı daldım olaya bilmem ki :D

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails