7 Eylül 2011 Çarşamba

MAYBELİNE ONE BY ONE RİMEL


yılda yaklaşık iki rimel bitiriyorum.yine bitince çok al az öde indiriminde denk geldiğim maybeline rimeline kanıverdim. seviyorum zaten markanın rimellerini. sıkıntı yaşamıyorum tüm çeşitleri kullanılır seviyede iyi.

bu rimel gayet güzel. tek tek ayırıp dolgunlaştırma vaad ediyor ama ikinci katı geçince özenli de bir sürüş sergilediğim zaman, benim sıradan kirpiklerim kaşlarıma dokunma hizasındaydı.
ama tabi bu kadar yoğun uygulanmış bir rimel biraz ağırlık yapıyor benim gözlerimde.
ürün waterproof değil. ama waterproof rimellerin performanslarından çok memnun kalmıyorum. daha ince yapılı oluyorlar sanki.

zaten akmayanlarını kullandığım özel zamanlarım var. mesela sinemaya gideceksem(her filmde ağlayacak bir nokta bulurum.), yağmurlu bir gündeysek(çok ıslanırsam da rimellerim akarsa korkusu) gibi.. onun dışında normal ürünler kullanıyorum ki gece çıkarmak daha kolay olsun üşenmiyeyim =)

kısacası sevdim ben bu ürünü. sarı tombul maskaranınki gibi büyük fırçalı görünse de o şekilde göz kapağının üzerini boyamıyor çünkü plastik ve kısa uçlara sahip bir fırçası var. tekrar alabilirim gönlümü cezbeden bir ürün daha üretmezlerse.

sevgiler,
rosein.

7 yorum:

  1. dolgunluk vermiyor bence ama uzatması tek tek ayırması iyi. ben kirpiksiz insanlardan olduğumdan bir daha almam ama gür kirpikliler çok sever bence (:

    YanıtlaSil
  2. aa denemek lazım bunu cnm paylaşım için teşekkürler, tekrar döndüğüne sevindim ama daha fazla paylaşım istiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. dofa, aslında benim de çok gür değil kirpiklerim ama çok sevdim =))

    cecicim, sağol canımm. ben de daha çok paylaşmak istiyorum ama bakalım kısmet :P

    YanıtlaSil
  4. merhabaa :)) hemen okuma lısteme ekledım:)) bloglar arasında gezıp duruyorum bugun ve yenı oldugum ıcın cok hosuma gıdıyor bu durum :)) sızıde beklerım :)))

    ben bu markanın urunlerınden memnun degılım cunku kırpıklerım mınıcık sızın uzunmus ohh mıs nazar degmesın ne sursenız harıka olur..ben % 100 vaad ettıklerı hıc bırseyı goremedım ama dedıgım gıbı bende kırpık mınıcık :)) 3 kat surunce heh dıyorum oldu:)) ama bu pembe olanı denemedım sarı olan ve mavı olan ı denemıstım :)) tesekkurlerrrrrrrr

    YanıtlaSil
  5. merhaba kokoş, blogunu ziyaret ettim, blog alemine hoşgeldin ;)

    genel olarak ürünleri beni tatmin ediyor, rimeli ise zaten kat kat sürüyorum. ideal rimel sürüşü için 45 fırça darbesi gerekiyormuş :D

    YanıtlaSil
  6. 45 fırca darbesımı :))) hemen uyguluyorum :)) 2 gunde rımel bıter sanırım :))

    YanıtlaSil
  7. yok tatlım hiç merak etme iki günde bitmiyor, yaklaşık 6 ayda tükeniyor tabi sıradan büyüklükte bir rimel için konuşuyorum mini boy falan değil :D

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails