26 Şubat 2010 Cuma

EYÜP SABRİ TUNCER'DEN KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL MÜTHİŞ KAMPANYA

bu sıra bloglarda dönen bir kampanya var eyüp sabri tuncer'in gerçekleştirdiği, ben de siparişimi pazartesi günü vermiştim. sipariş verdikten sonra hemen görünmeyince ertesi gün tekrar sipariş ettim. bir sonraki gün kalkıp baktım, pazartesi günki siparişimin onaylandığını gördüm. hemen müşteri hizmetleri numarasını aradım hızlı ve nazik bir şekilde sonradan verdiğim henüz onaylanmamış siparişimi geri aldım ve beklemeye başladım. bugün kargo görevlisi elinde kocaman bir paketle gelip beni sevindirdi.

içini açarken zaten forumlardan da okuduğum kadarıyla paketlemenin iyi olacağını biliyordum ama bu derece özenli bir paketleme beklemiyordum açıkcası. ürünlere zarar gelmemesi için yaptıkları masraf sanıyorum ki kargo masrafımızı çıkartmıştır =)


hediye paketi seçeneğini işaretlediğimden kendi amblem ve isimlerini içeren hediye paketi ile paketlenmiş olarak geldi ürünlerim.

ben yarım litre limon kolonyası(her eve lazım) ve bir de okyanus ferahlığı oto kokusu almıştım.

hediye olarakta red apple ürünlerini seçtim ki bunu benden başka seçeni okumadım henüz=)

sonuçta bir sürü ürün ile evde oturarak alışverişin keyifli mutluluğunu yaşadım.


ürünlerden de kısaca bahsedeyim,

➪kolonyada çok önemli bir marka zaten.sorunsuz ve kaliteli bir ürün.
➪oto kokusu okyanus ferahlığı beni benden aldı. ne olurdu bunun parfümünü üretseler, yoksa bir süre içinde uyarılara aldırmayıp üstüme başıma sıkmaya başlayabilirim. ancak su kokusu gibi bir koku değil ismi yanıltmasın. baskın notaları var.
➪hediye gönderilen antibakteriyel jel süpriz oldu. minik, kullanışlı.
➪red apple setin kokusunun karışım bir koku olduğunu elmayı çağrıştıracağını düşünmüştüm ama öyle olmadı:D bildiğin kırmızı tatlı yumuşak elmayı almışlar, ezip şişelere doldurmuşlar sanki =)

kısacası ürünlere bittim. yine olsun, yine alayım.
ürünlerin büyük resimleri için üzerine tıkırdatalım.

❤❤❤

4 yorum:

  1. cok guzeller gule gule kullan canim

    YanıtlaSil
  2. sağol caprice, şimdi tek umudum son kullanma tarihleri ile ilgili bir sorun olmaması.aslında üstünde bi kaç baskı var ama anlayamadım tam vaktini..

    YanıtlaSil
  3. genelde ay ve yil olarak ya da sadece yil olark yaziliyor kremlerde canim birde o gozle bak istersen

    YanıtlaSil
  4. evet ben de öyle düşündüm ama 7haneli bir sayı var üstünde. kesin bi bilgi edineyim de, eğer az kalmışsa hediye dağıtırım her parçasını :D

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails