22 Mayıs 2010 Cumartesi

DALAN D'OLİVE YOĞUN BAKIM KREMİ


Bu minik ürünleri gratis'e son gidişimde sevgili arkadaşım nur ile birlikte aldık. ben zaten önceden denemek istiyordum bu markanın bakım ürünlerini. başlamış oldum.

şimdi öncelikle bu ürün 60 kuruş ve 20 ml. 

hani eski tip tüpteki yağlı krem olan arkolar var ya, aslında o tarz bir ürün. ama çok büyük bir farkı var. 
ben asla o tarz yağlı kremleri vücuduma sürerek kullanamam.üst tabakası yağlı kalır, yıkamak zorunda kalırım. genelde nivea krem, arko, cire aseptin tarzı bu  ürünleri sadece tahriş yaşadığım zamanlarda losyonların parfümü  acıtmasın diye geçici süre ile kullanıyorum.

şu gördüğünüz mucize ürün ise, cilt tarafından hemen emiliyor. zeytinyağlı bir krem olmasına rağmen bir yağ kalıntısı kalmıyor vücutta, el için bahsedersek, en kalitleli el kremlerimden daha hızlı emildiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

fiyatına ters düşen bir ürün ama deneme yanılma ile keşfedilmeyi bekliyormuş işte.

iki kutu almıştım, postu asana kadar birini bitirdim bile.

bu arada ürünün yoğun bir kokusu olduğunu hatırlatayım. ben çok sevdim ama.

d'olive losyon tarzı ürünler de görmüştüm. en kısa zamanda onları da alıp denemeliyim.

TAVSİYE EDİYORUM=)

sevgiler
rosein.

1 yorum:

  1. Istanbul'dan Sena ben, her sene yaz tatılımde alısageldıgım yuzumun felaket gunes yanıkları malum bu yıl da oldu ve yuzume ne sursem canım fecı yanarken, ılk defa dun surdugum yogun bakım kremı sankı el kremı falan degıl de ınanılmaz pahalı bır hassas cılt kremı gıbı aksamdan sabaha gecırmıstı bıle yaralarımı...ınanılmaz ıyı bır urun ve kesınlıkle kullanmanızı onerıyorum...sevgıler

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails