26 Mayıs 2010 Çarşamba

FLORMAR SUPERMATTE M110 OJE


makyaj çantam'ın burada bahsettiği golden rose paris 13 numara ojeyi bir türlü bulamadım. o yüzden diğer markalardan nude tonlu oje arayışına başladım ve
bula bula bunu buldum=) 
şöyle söyleyeyim,
rengi gayet sevdim ama ten rengi değil. super mat serisi ama mat değil 
bu arada bu kadar hızlı kuruyan bir ojeye daha önce rastlamamıştım bu yüzden sanırım serinin diğer renklerine bir göz atıcam en kısa zamanda. 

bir de eyelinerpen yazısı gelecek en kısa zamanda.

❤❤❤

9 yorum:

  1. yarın bundan almalıyıımm(: bu rengi arıyordum maybellinede buldum sürünce parlatıcı gibi durdu hiç sevemedim:(
    Kaç kez sürmede bu sonuca ulaştın?

    YanıtlaSil
  2. turkıyede kı fırmaların mat anlayısları zaten bı tuhaf :) ama renk cok hosmus cnm

    YanıtlaSil
  3. evet bu seri süper hızlı kuruyor o yüzden hızlı çıkacağım zaman bunlardan birini sürüyorum b,r de tek kat yetiyor.. ama dediğin gibi matla uzaktan yakından alakası yok bir de birinci günün sonunda soyulmaya başlıyor..

    YanıtlaSil
  4. nah a perfect day, canım bi türlü tam hatırlayamadım bu iki olabilir ama şunu hatırlıyorum ilk sürüşte tırnak uçlarının görünümü gitmişti. sonradan üstünden geçtim mi bilemedim.

    fluffycim saol. ben de sevdim rengi soft bi renk. sanırım çok yoğun renk veren saydam olmayan ojelere mat diyor bizim üreticiler.

    drama queen, ben de şaşırdım hızına. soyulma olmadı iki gün ama daha uzun süre de tutamıyorum ojeyi zaten o yüzden sorun olmadı.

    YanıtlaSil
  5. evet flormarın mat serisinin matla alakası yok ama bu sene aştı kendini modern renkleri var artık blogumu ziyaret etmeni öneririm sanırım aynı tonlardan hoslanıyoruz

    YanıtlaSil
  6. youknow; blogunu okudum tırnak bloglarından hoşlanıyorum ;) flormarın renkleri konusunda haklısın umarım böyle devam ederler.

    YanıtlaSil
  7. Pastel 73'ü öneririm size,rengi tam bir ten rengi.

    YanıtlaSil
  8. adsız, teşekkür ederim tavsiye için ilk fırsatta onu da edinirim.

    YanıtlaSil
  9. M110 u sürekli ve severek uzun zamandır kullanıyorum cok memnunum kısa uzun tırnak farketmiyo her zaman hoş duruyo kesinlile tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails