28 Mayıs 2010 Cuma

HAYATTAN BEYİNDE KALAN KIRINTILAR 6


Bu sevimli şey benim civcivim. yani öyleydi. sanırım horoz olma yolunda son hız ilerliyor pilice kaçtı artık. bir canlıyı sevmek bambaşka bir duygu. belki de bayan olduğumuz için doğuştan varolan annelik duygusu her fırsatta ortaya çıktığı içindir. evde büyüyünce doğal ortamında yetişsin diye köye götürdük.

uzuunca bir süre uğraştığım stres altında kalmama sebep olan ödevim vardı. twitterdan takip edenler tüm anlarını tek tek biliyorlardı. ödev bittikten sonra kendimi sinemaya vurucam demiştim.
aynen de öyle yaptım. çok mesudum. ömür boyu film izleyebilirim aralıksız :D

az önce saydım 17 film izlemişim son dönemde. iki de vizyona girenlerden izledim 19. 
aslında bir çok filmden beyinde kalan kırıntılar yazısı var yazmam gereken ama bir türlü dile gelemedim.



lisanstaki en samimi arkadaşımla aramız bozuldu.sebebini bile tam anlayamadım ama niyeyse alttan alamadım.sizin başınıza da böyle gereksiz kırgınlıklar geliyor mu :S


kışlıklar kalktı yazlıklar çıktı sıcaklar iyice bastırdı. ama ben hala alışamadım havaya.üşüyorum haala. yorgandan kurtulmam temmuzu bulacak sanırım.


hayalimdeki babeti arayıp duruyorum hala bulamadım.yaz geçecek ben içime sinen bir babet alana kadar.


cheapsmells gelmeyen parfümümün parasını iade edeceğini söyledi. elf  ise gün aşırı bedava shipping promosyonu yaparak gönlümü fethetme girişimlerinde bulunuyor.bense inatla direniyorum hala.

düzleştirici ile dalgalı saç yapmanın mükemmel bir yolunu öğrendim.-hayır çevire çevire indirme metodu değil.onu başarmak atomu parçalamaktan daha zor.- eğer üşenmeyip yaparsam bir gün resimleyeceğim sizin için.

şimdilik aklımda kalan kırıntılar böyle.

sevgiler.
rosein.

❤❤❤

7 yorum:

  1. civciv çok sevimli ama ev ortamında büyütmekten yana dilim ben de iyi yapmışsınız. hayalimdeki babeti ben de bulamadım artık nasıl bişi bekliyosam :) sorun sende dil roseincim havalar karmakarışık o yüzden ben de şikayetçiyimm :( elfin freeshipingine bende direniyorumm :)
    ben de lerle dolu bi yazı olmuşş :)

    YanıtlaSil
  2. kendime yandaş bulduğum için çok mutlu oldum=) civciv şimdi bahçedeki bitkileri gagalamakla meşgulmüş. babet için ikimize de şans diliyorum. elf içinse çok fazla direnmeyebilirim kendime güvenmiyorum pek :D

    YanıtlaSil
  3. vaauuvvv süpersin nası buldun o bukle işini ben hiç beceremiyom şahsen ... nolur biran önce yayınlaaa bekletme bisi............yazılarını cok keyifle okudum senin civcivin başına gelenlerin aynısı benim civcivin de başına geldi....en son biz de köye gönderdik......... ama pek tatlıydı... hala soruyorum yaşıyolar dimi diye .... hayvan sevgisi bi başka gercekten.......

    YanıtlaSil
  4. adsız; ben kuzenimden öğrendim saçlarım belime kadar ve pırasa gibi ona rağmen işe yarıyor.çok şaşırdım, anlatıcam ayrıntılarını. izlemede kal=) civciv için en iyisi oldu bence.çok tatlı şapşiloz bir hayvan,ayrılması da zor oluyor.

    YanıtlaSil
  5. yerim ben bu şirin şeyi!! :D

    YanıtlaSil
  6. lütfen üşenmee vee lütfen resimle şuu dalga olaınııı:) merankk yaptııım

    YanıtlaSil
  7. chunli; çok tatlı değil mi=) kuş türleri en sevimli hayvanlar zaten.

    kbr-bhdr; tamam cnm en kısa zamanda hazırlayayım yazıyı. haftaya yayınlamış olurum sanırım =)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails