16 Eylül 2010 Perşembe

HARD CANDY PARFÜM



Strawberryden son alışverişimde binbir tereddüt ile almıştım bu parfümü.

tereddütlerimde haklıymışım aslında.koku notaları tam benlik bir parfüm olmadığını göstermişti bana. ama ben inatla hayalimde canlandırdığım parfüm olmasını hayal ettim ve birazda yetersiz ingilizcemle  okuduğum yorumların etkisinde kalmış olmalıyım. =)

bu bir pamuk şeker kokusu değil, yoğun karamel kokusunun içine atılmış bir tutam baharat ve bir avuç ezilmiş hoş kokulu çiçek düşünün.

açıkcası wish parfümünün tarzında bir koku bu. ki ben kullanamam o parfümü hiç, yurtta bir arkadaşım vardı her sabah o parfümü kullanır odadan çıkardı, akşama kadar wish koklardık sonra. :D 

ama bazı zamanlar olur hani, ağırbaşlı, oturaklı, ben burdayım ve ciddiyim diyen bir parfüme ihtiyaç duyulur ya, benim o durumlar için bir kokum yoktu, artık var.

bitmesi çok uzun sürecek zaten 100 ml bu parfüm.

kutu tasarımı ve şişe tasarımı çok hoş.

❤❤❤

4 yorum:

  1. Oh oldukça merak ettiğim bir parfüm. Pink Sugar' ın ablası olduğunu biliyorum ancak hiç ağırbaşlı olabileceğini düşünmemiştim :)

    YanıtlaSil
  2. aslında ağırbaşlı yapmaya çalıştıklarını sanmıyorum hatta bence üreticiler çok genç işi şekerli yoğun parfüm diye düşünerek piyasaya sürmüşlerdir.ama bende öyle bir izlenim bıraktı. pink sugar'ı bilmiyorum ama sanırım daha çok seviliyor o =)

    YanıtlaSil
  3. ben hiç beğenmiyorum ama inadına sıkıyorumm herkes de çok seviyor

    YanıtlaSil
  4. fiyatı nedir acaba

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails