23 Eylül 2010 Perşembe

MAVİ SU İLE SAÇ BAKIMI


mavi suyu duymuşsunuzdur.

benim saç problemlerime de tanık olmuşsunuzdur daha önce =)

yazın yine kendinden geçmiştiler, yaz sonrası bakımına başlamak gerek artık dedim.
aslında saç kremi almak için girdiğim t-shop'tan  gliss'inkinden pek memnun kalmamış olmama rağmen bir sıvı saç kremi alarak ayrıldım.

bir haftayı geçti kullanıyorum.hemen yazmak istemedim ki biraz fikrim olsun.

öncelikle bu ürün bir sıvı saç kremi aslında ama tüm kuaförler fönden önce kullanır çünkü saçın yıpranmasına engel oluyormuş. tabi bu uzun süreli etkiler arasına girdiğinden yorumlayamıyorum bu açıdan.

yine de kesinlikle söyleyebilirim ki, ilk sıkışta büyük bir fark gözlemledim.perma boya derken çıtır çıtır kırılan saç uçlarım ipek gibi oldu neredeyse.

tekrar yıkarken de, saçı iyice sardığını gördüm.taranmayı kolaylaştırması açısından da dediğini yapıyor özellikle ıslak saça uygulandığında. ki saçlarım neredeyse belime geliyor, ben bile tek hamlede taramaya başladım.

normalde saçlarım yağlıdır ama extra bir yağlandırma yapmıyor ki çoğu saç bakım ürününde yaşadığım en yaygın problem budur.

bir de marka durumu var, aslında sarıkız'ınkini duymuştum ben. bir de selektive'inkini sanırım ama gördüm ki dünya kadar mavi su üreticisi var. magicare duymadığım bir marka olmasına rağmen bundan da memnun kaldığıma göre hepsi birbirine yakın iş yapar diye düşünüyorum.

kutu spreyli ama miktarı çok fazla -400ml- olduğundan ne yazıkki tek elimle tutup spreyini sıkamıyorum ağır geliyor. o biraz problem.

resimde karışmış halini görüyorsunuz ama ürün iki fazlı, glissin sıvı saç kremleri gibi yani. ama gliss 2 dk da tamamen ayrışıyordu bu ürün ise yarım günde bile tam ayrışmıyor o yüzden iki fazlı halini fotolayamadım. nette birçok fotoğrafı mevcut.

fiyatı miktarını düşünence çok uygun. 11 küsürdü. daha ucuzları da vardır.kuaför malzemeleri satan yerlerden bakmak mantıklı olur.

bu üründen daha önce kullanmış olan var mı? uzun süreli etkilerini de merak ediyorum şimdiden. iyi veya kötü yorumlarınızı beklerim.

sevgiler..

❤❤❤

4 yorum:

  1. Tatlim ilk defa duydum mavi suyu desem:) Ki benim de sacla ilgili cok savasim vardir:))) Duydugum iyi oldu arastirmasini yapicam.
    B vitamini takviyesi tavsiye ederim.
    Bir de mediobiotin. hakikaten ise yariyor.

    YanıtlaSil
  2. bende kullanıyorum fakat markası selectıv protec saçlarım inanılmaz uzadı ya hayatta bırakamam kullanmayı

    YanıtlaSil
  3. Mavi su düzleştirme öncesi kullanıldığında saçı korur mu acaba bu konuda bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  4. pelin,ben duyalı çok olmuştu ama ancak aldım. saç savaşı da hiç bitmiyor=( b vitamini tavsiyesi için sağol cnm. deneybilirim.

    youknow,seninkini biliyorum çok aramıştım resimlerii =))

    inanırsakolurbnce, nikin ne güzel :) var diye okudum ben.çok düzleştirici kullanıyorum o da mahvediyo saçlarımı ama denicem artık. ama fön öncesi kullandığına göre kuaförler,koruyucu etkisi var demektir.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails