14 Eylül 2010 Salı

SEPHORA TRAVEL SİZE VÜCUT LOSYONU



geçen sephora indiriminden almıştım bu  seyahat boyu, minik minik paketlenmiş vücut losyonlarını.

gecikmiş bir yazı yani bu. ama sephoranın bu indirimi yılda bir kereden fazla yaptığını düşünürsek belki bir sonraki sefer için birilerine yarayabilir.

gördüğünüz gibi 10'ar ml'lik üç küçük paketten oluşuyor her ürün.ben 4 tane almışım. sanki kremsizlikten ölüyorum da =)

ama yanlı hatırlamıyorsam 1 tl idi fiyatı ondan abartmış olsam gerek.

ürün için genel bir yorum yapmak gerekirse,

tam bir yaz ürünü hem taşıma kolaylığından hem de hafif limonumsu kokusundan dolayı. çok çok ince bir yapısı var. süt kıvamında neredeyse ve bu yüzden kullandıktan sonra yoğun bir ferahlama yaşıyorsunuz.

ancak 10 ml bu sıvı halinden dolayı tek seferde kullanmak için fazla geliyor. aslında paketlerin tek kullanımlık olması gerekirdi.

benim gibi her an yanınızda krem bulundurma ihtiyacı hissediyorsanız, sık sık ev dışında konakladığınız için büyük kutu krem taşımak zor geliyorsa bu pratik ürün sizin için üretilmiş demektir.

nemlendirmesi konusunda çok birşey beklemeyin fiyatıda çok ucuz zaten aşırı kuru ciltlilere böyle sıvı ürünleri önermiyorum.koyu kıvamlı ürünler kullanmalısınız.


❤❤❤

3 yorum:

  1. Sephora'da dudak kalemi, göz farı ve dudak parlatıcılarında %50 indirim var. Bugün 4'lü göz farı ve dudak nemlendirici aldım. Haberiniz olsun ^.^

    YanıtlaSil
  2. öyle mii, süpermiş, denk gelirsem bakayım ben de, teşekkür ederim haber verdiğin için =)bu arada nyuu elfen lied'deki karakterden mi? çok sevmiştim o animeyi.

    YanıtlaSil
  3. Rica ederim. Evet Nyuu, Lucy'nin kafasına mermiyi yedikten sonra herşeyi unutmuş hali. Elfen Lied benim en sevdiğim animedir ^.^

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails