23 Mart 2010 Salı

BEN BUNLARI DİPLEDİM.


bütün bu ürünleri bitirmenin sevinci içerisindeyim. rimellerden biri dolu görünüyor biliyorum ama iki taraflı bir rimeldi o ve bir kısmı çoktan bitmişti. bu arada bu kadar ürün hemen bitmedi, bir buçuk ay falan sürmüştür ve az kalanlara yüklendiğim için bittiler. atmadan bitirmenin verdiği mutluluğu çok sevdim. elimde yarıdan daha az olan ürünleri bitirme çabasına girişeceğim bundan sonra.
ürünlere şöyle bir değineyim,
avon süper full rime çok güzeldi.uzatıp tek tek ayırıyordu. bunun yerine şimdi maybeline define a lash aldım ki aynı tarzlar ikisi.

avon çift taraflı rimel. gayet uzun zaman olmuştu alalı sevmedim, dökülüyordu, yağmur yağsa akıyordu vs.

nivea lash designer, sevmiştim ama biraz bayatlayınca verimi düştü.

nivea happy time serisi, portakal kokusuna olan sevdamı okuyanlar anlamışlardır. duş jeli çok fazla nemlendiriciydi ama onun dışında gayet hoş bir seriydi. nivea vücut losyonlarının performansı da hep iyidir. elimdeki ürünler bu yıl biterse eğer, nivea cremelotion dan tekrar alıcam.happy time bitmeden daha, victorias secretten portakal kokulu bir losyon almıştım zaten, henüz kullanmadım.bir kaç krem bitirince kullanıcam.

avon brazil beat parfüm ve vücut spreyi, set olarak almıştım.yazın çoğunu kullanmıştım zaten az kalınca hep bu parfümü kullanıp bu iki ürünü bitirdim, bir de simli losyonu var ama yazın kullanıyorum onu o yüzden yarısı duruyor.

nivea peeling etkili yüz yıkama jeli, deniz kokulu bu ürünün peeling tanecikleri tam kıvamındaydı en güzel yanı da oydu sanırım. toniğini henüz yeni yarıladım. tekrar almicam çünkü şuan zaten kullandığım oriflame doğal seriden bir yüz yıkama jeli var, az kalanlardan, onlar bitince de biricik temizleyicime dönüş yapıp cildimi düzelticem; la roche posay effacilar gel.

nivea creme, bu kremin her eve lazım olduğunu biliyoruz şimdilik bunun yerine cire aceptine aldım, özleyince dönerim buna.

ben bu olayı çok sevdim.hep yapıcam =) ❤❤❤

2 yorum:

  1. :)) gözün aydın :D ben çok seviyorum bir şeyler bitirip çöpe atmayı :P döküntü gitmiş gibi hissediyorum :) la roche temizleyiciyi de herkes çok öneriyor, herhalde ben de alacağım :)

    YanıtlaSil
  2. sağol canım. ben de çok sevdim. bozuldu diye attığımız şeylerin hesabı yok, böyle bitirip kurtulunca kar etmiş gibi hissediyor insan.

    la roche ben sivilce tedavisi görürken doktor önerisi ile kullanmıştım.bir kutusu 7 ay gitti sabah akşam eksiksiz kullanımla hem de =) işe de yaradı tabi ilaçlarla birlikte. faydasını görürsün bence denemelisin ;)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails