1 Mart 2010 Pazartesi

sine majestic sinema rezaleti=( ve percy şimşek hırsızı=)

bugün twitter'dan takip edenlerin bileceği gibi şimşek hırsızına gidecektik. önce istiklal'de daha önce saatlerini de öğrendiğimiz sine majestic sinemasına gidelim dedik hazır gençtürksel olayı da başlamışken. şifremizi aldık, görevliye hangi seanstan hangi filmi istediğimizi belirttik. bunlar yeni geçtiler sanırım bilgisayar üzerinden yeri belirleyerek bilet kesmeye, kız  şifremizin geçerliliğini doğrulayıp fişi aldıktan sonra yanlış seansta koltuk seçiyordu, uyardık, anlayınca istediğimiz seansa geçti ekrandan.
'aaa ona kimse henüz bilet almadı, gösterim yapamıyoruuuz.' dedi.
daha  2 saat olduğunu birilerinin daha bilet alacağını söyledik.
'yoook almıyolaaar.' dedi
e be kardeşim, ilk biletleri satmadın bize, oldu ki biri geldi, o da ilk gelen olduğundan ona da satamayacaksın dimi? nası açılacak ya bu salon? mantıksızlık can sıkar bazen.
neyse, başka bir filme girmemizi rica ettiler, herkes sanki hadi sinemaya gidelim diye mi gider oraya? bi film seçilir önce dimi? enteresan bir istekti. reddettik.
tabi madem böyle bir hata yaptın, gençtrksel şifremizin kullanımını da iptal edeceksin dimi? yooook o şifre artık kullanıldı. aradılar türkseli ne konuştular bilemiyorum, bize tekrar şifre alıp kullanabileceğimizi belirttiler, biz de ayrıldık ordan. işin garibi biz cevahire geçtikten sonra şifre aldık, yeni şifre de geldi ancak o şifrenin kullanılamayacağını söylediler cevahirden.



kısacası köylü kurnazı sine majestic gişesi çalışanları bize yalan söylediler. yaptıkları hatayı telafi etmek yerine hızlı bir yalanla geçiştirmeyi tercih ettiler.




kendilerini kınıyorum burdan. benim gibi düzenli bir müşterilerini kaybettiler.





filme gelince, tam benlik bir filmdi. oldum olası fantastik, efekti bol ve çocuk filmi tadında filmlere bayılırım. bu da onlardan biriydi.❤

3 yorum:

  1. bu tarz haberleri cok okur oldum bu gunlerde bloglarda.Noluyor bu insanlara anlamiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ben de aslında sinir bozucu şeyler yazmak istemesem de, afişe edilmelerinden yanayım. çünkü ben hakkında kötü yorumlar duyduğum yerlere gitmemeyi tercih ediyorum. biliyorum ki herkes böyle düşünüyor. saklayarak başkalarının aynı duruma düşmesini istemem.
    umarım daha iç açıcı haberler okursun hep caprice =)

    YanıtlaSil
  3. bu tarz köylü kurnazlıklarıyla insanları kendilerinden soğutuyolar,düzgün bi cevap verseydi size(ki özür dileyip mantıklı bi yol göstermesi gerekirdi)sorun çözülebilirdi.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails